KIES UW TAAL
CHOOSE YOUR LANGUAGE
WAHLEN SIE IHRE SPRACHE

MEER INFORMATIE
BEL 040 – 295 10 20

KLANTEN LOGIN


INTERNATIONAAL

Indien u plannen heeft om deel te nemen aan een congres, beurs of ander evenement in de Verenigde Staten, maar u heeft problemen met het vinden van de juiste partner, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres.

Wij ontwikkelen concepten, maken 2D/3D ontwerpen, regelen de technische zaken, adviseren in zake grafisch ontwerp, meubilair, licht en andere toepassingen zoals LCD tv’s, projectie etc. Vervolgens begeleiden wij het hele project middels een dedicated project manager die aan uw project wordt toegevoegd.

De complete uitvoering en realisatie ter plaatse is in handen van onze Amerikaanse partner Applerock. Sinds 1988 en met 4 vestigingen en 20 servicepunten verspreid over Amerika zijn zij uw meest respectabele partner op het gebied van modulaire en custom standbouw, mobiel presenteren, roadshows, sales promotion en brand spaces. Applerock verzorgt evenals VYSION het complete productieproces in eigen huis. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en zijn er korte lijnen naar onze projectmanager en u als klant.

Vervolg internationaal

BEWEGWIJZERING - BUITENRECLAME - PARKEREN & VEILIGHEID  - VLAGGEN & BANIEREN 

PUBLIC SPACES  - COMMERCIAL ART CONCEPTS  - MODULAR OFFICE SOLUTIONS  -
SHOWROOM & ETALAGE
  - DISPLAY SYSTEMEN

INTERNATIONALE MODULAIRE STANDBOUW  - MOBIELE PRESENTATIE SYSTEMEN  - EVENEMENTEN - INFLATABLES - MUSEUM & TENTOONSTELLING

WALLPAPER PRINT  - FLOORGRAPHICS - ONE-WAY-VYSION  - WINDOW FILM  - OBJECT WRAPPING - MEGAPRINT - POSTER PRINTING

COPYRIGHT © 2005-2009 VYSION B.V. THE NETHERLANDS IMPRESSUM   DISCLAIMER   GENERAL TERMS & CONDITIONS   CONTACT US